Entry-header image

Добре дошли!

На хълм във високата част на с. Лещен Ви очаква къща за гости „Лещенски рай“.

Още с пристигането до къщата пред Вас ще се разкрие неописуемата красота на западните Родопи и величвствения Пирин.

Всичко Необходимо за Вашата Почивка

Отворихме врати през 2013 година и бързо се превърнахме в един от най-предпочитаните хотели в региона, заради професионализма на екипа ни, набора от допълнителните услуги и чувството, което всеки посетител изпитва, бъдейки наш гост. През годините с много старание и отговорност се учехме как да бъдем все по-добри и да предоставяме на вас, нашите гости, пълноценна почивка, с която да спечелим сърцата ви.

Комплексът от къщи за гости е райско място за отдих в приказното село Лещен. 

 Комплексът се състои от две луксозно обзаведени къщи.

Посетителите могат да използват голям двор с прекрасна гледка, паркинг, телевизия, WiFi, ресторант и бар. Всички гости биха могли да опитат и домашно приготвени ястия с изцяло натурално отглеждани продукти, приготвени от любезните и усмихнати домакини на комплекса. 

 Aко ви се иска да посетите нещо различно и неочаквано – ето едно чудесно място в България, което със сигурност си струва да видите. Село Лещен е малко и китно родопско селце в Югозападна България, намира се в община Гърмен, Област Благоевград. В „Лещенски рай“ можете да се откъснете от забързаното ежедневие и света на суетата, да се насладите на една незабравима почивка, през която др усеща само спокойствие, тишина и любов.

 За повече информация и резервации: 0896 604 516 0885 420 440